Inschrijven
U kunt op alle schooldagen langskomen om uw kind in te schrijven. Om zeker te zijn dat de directie ook beschikbaar is om u te helpen is het verstandig om eerst een afspraak te maken, u kunt hiervoor langskomen of even bellen (070-3801982).
Als u eerst een afspraak maakt, dan kunt u er ook zeker van zijn dat we wat langer de tijd hebben om meer te vertellen over de school of om uw vragen te beantwoorden. Natuurlijk kunt u ook eerst informatie vragen of gewoon een kijkje nemen in de school. We zien u graag komen.

Carla van Kan, directeur De Buutplaats


Aanmelden op onze school: Eén Aanmeldleeftijd.
In Den Haag zijn er nieuwe regels voor het aanmelden van kinderen voor groep 1 van de basisschool. Ouders kunnen kinderen vanaf de eerste verjaardag aanmelden op één basisschool. Hiermee willen de Haagse scholen, samen met de gemeente Den Haag, meer rust en helderheid brengen in de aanmeldprocedure.
 
De nieuwe afspraken gelden voor kinderen die geboren zijn na 1 oktober 2012. Als uw kind 11 maanden oud is, krijgt u een brief met informatie. Met die brief kunt u uw kind aanmelden op onze school.
 
Wilt u meer weten over ons toelatingsbeleid en het aantal vierjarige leerlingen dat bij ons op school kan komen? Kijk op www.denhaag.nl/scholenwijzer. Meer informatie over de afspraken over aanmelden staan op www.eenaanmeldleeftijd.nl.